Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto po farmářsku

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Šalotku zpěníme na oleji. 2) Přidáme rýži a zalijeme bílým vínem a trochou vývaru. 3) Přidáme chřest nakrájený na delší kusy a hrášek a vše společně vaříme asi 20 minut, podle potřeby přiléváme vývar. 4) Před koncem vaření přidáme nasekanou petrželku a mátu, osolíme, opepříme. 5) Podáváme ozdobené lístky máty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!