Staňte se našimi fanoušky na:

Řízky naruby - výborné

Autor receptu: lucie.ruliskova (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, rychleji je hotová plec. Já tentokrát dělala z krkovice a maso nebylo tak měkké. Plátky osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Stačí z jedné strany a jen trochu. Obalíme ve strouhance a potom ve vajíčku, které trochu osolím a přidám trošku mléka. Mezitím si rozpálím olej na pánvi a opeču maso z každé strany, až bude mít zlatavou barvu. Mezitím si pokrájím cibuli, kterou pokladu dno pekáčku. Maso naskládám a podleju trochou vody nebo vývaru. Na maso ještě přidávám plátky anglické slaniny. Teď jsem na ní zapomněla. Když je maso téměř hotové, přidám do sosu trochu sádla nebo másla. V průběhu pečení ještě maso polévám sosem z pekáčku, jinak by se maso připalovalo. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dessyna |24. řijna 2013
super! Odpovědět
Lenny |17. června 2013
recept mě zaujal,vyzkouším jej Odpovědět
Márč |8. června 2013
Skvělé, ukládám...:-) Odpovědět
Šuldeska |23. března 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!