Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Rajská omáčka

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozpáleném oleji osmahneme, očištěnou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme omytá rajčata, nakrájená na kousky, hřebíček, nové koření, bobkový list, celý pepř, kousek citrónové kůry, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Z másla, hladké mouky připravíme světlou jíšku. Omáčku přecedíme, zahustíme světlou jíškou, krátce povaříme. Omáčku dle chuti osladíme, osolíme, okyselíme. Omáčku podáváme s vařeným hovězím masem, houskovým knedlíkem, těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!