Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pražský flamendr

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si nadrobno nakrájíme asi dvě třetiny cibule a zpěníme ji sádle či oleji. Maso si nakrájíme na kostky, osolíme a osmahneme. Potom vše posypeme mletou paprikou, přidáme prolisovaný česnek, kmín a kečup. Směs řádně promícháme a podlijeme trochou piva. Podusíme téměř doměkka, podle potřeby podléváme zbytkem piva. Přisypeme zbytek najemno nastrouhané cibule a nakrájené papriky. Zvolna dusíme doměkka. Pokrm nezahušťujeme a podáváme ho se slaným pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |18. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
petr.helman.5|18. března 2015
Zkusím rád Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!