Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Klatovské řízky

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si oloupeme brambory a nastrouháme si je na jemno, necháme na půl hodiny odležet. Slijeme tmavou tekutinu a místo toho přilijeme trošku mléka. Do brambor přidáme vejce, mouku, česnek, nastrouhanou cibuli, majoránku, pepř, sůl a vše řádně promícháme. Vařenou krkovičku si nakrájíme na osm plátků a obalíme si jí v hladké mouce. Potom obalíme v připraveném bramborovém těstíčku. Rozehřejeme si tuk a smažíme dozlatova. Klatovské řízky podáváme se zelným salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Makitka |23. dubna 2014
určitě vyzkouším Odpovědět
Januse |23. dubna 2014
dobrý nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!