Staňte se našimi fanoušky na:

Recept-játrová omáčka

Autor receptu: .-13 (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
48× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra uduste bez tuku se zeleninou,pak je umelte na masovém strojku a vložte do povařené opražené mouky.Omáčku mírně osolte,zlepšete ji čerstvým máslem a sekanou petrželkou. Podávejte při onemocnění vředy,překyselení žaludku a při průjmech.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!