Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Hovězí kýta na víně

Autor receptu: Ewik84 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Omyté a osušení maso osolíme, opepříme a opečeme v pekáči na rozehřátém oleji ze všech stran. Přidáme zeleninu, ostatní koření, rajský protlak, podlijeme vodou a červeným vínem, přiklopíme a dáme péct do trouby. Mekké maso nakrájíme na porce a uchováme v teple. Šťávu procedíme přes síto a necháme prohřát. Jako přílohu podáváme těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!