Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Čevabčiči - masové šišky

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zde je alternativa k receptu na masové šišky -čevabčiči. Směs masa vepřového a jehněčího důkladně promícháme a necháme odpočinout. Pak přidáme pepř mletý, sminduch, čubrici a vytvoříme 10 – 12 cm dlouhé válečky. Nakonec grilujeme na grilu, ale dáme pozor, ať maso moc nesušíme. Podáváme s bramborami nebo rýží či s bílým chlebem. Pozn.: Sminduch, česky pískavice, je koření původem z Řecka (řecké seno). Čubrici je směs koření, jejímž základem je saturejka. Obě lze koupit v obchodech s kořením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!