Staňte se našimi fanoušky na:

Ražniči bez špejliček

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zapékací misku si vymažeme olejem. Maso nakrájíme na menší plátky a lehce naklepeme. Připravíme si mísu, do které dáme naklepané maso, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, na půlkolečka nakrájené cibule, nasekaný česnek a houby, nakrájené na čtvrtky nebo osminky. Směs osolíme, opepříme dle chuti, přidáme kmín a grilovací koření. Necháme chvíli v klidu. Zatím si smícháme hořčici, kečup, víno, trochu přisolíme, připepříme a vmícháme do masové směsi. Vše vyklopíme do připravené zapékací misky, přiklopíme a dáme péci do předehřáté trouby na 200 °C. Po 30 minutách pečení promícháme a je-li třeba, ještě podlijeme vodou nebo vínem. Pečeme dalších 30 minut a poté ještě 5 minut dopékáme bez pokličky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JitkaS. |26. května 2013
uloženo Odpovědět
Aidel |26. května 2013
Zkusím Odpovědět
ehm |25. května 2013
anooo Odpovědět
sari |25. května 2013
dobrota Odpovědět
Bobina |25. května 2013
Skvělý recept, také to tak praktikuji, když se mi to nechce napichávat. Dávám tam ještě slaninu nakrájenou na plátky. Nedávám víno, ale s vínem to určitě vyzkouším. Odpovědět
michelle4|26. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!