Staňte se našimi fanoušky na:

Rampušák

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Jídlo můžete připravit i z pevných lesních hub, jako jsou třeba hřiby nebo lišky.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
298× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené maso a opékáme. Postupně přidáváme nakrájená játra na malé kousky, slaninu nakrájenou na kostičky, žampióny na plátky, šunku na nudličky, na jemno nakrájenou cibuli a feferónku. Přidáme kečup, pepř, podle chuti osolíme a podlijeme trochou vody. Za občasného promíchání dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přidáme trošinku vody, aby se nám to nepřipeklo. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít hranolky, bramboráčky, brambory, rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
Barficka |26. května 2013
vyzkouším Odpovědět
ka002 |24. května 2013
zajímavý název :-) Odpovědět
zuzi |23. května 2013
dobrota Odpovědět
AdyDari |23. května 2013
Lákavé! zkusím :) Odpovědět
lucikpucik |21. května 2013
juj :) Odpovědět
Aidel |14. května 2013
Vypadá to pěkně :-) Odpovědět
Šuldeska |14. května 2013
Vynikající. Odpovědět
Mišička |12. května 2013
Bože to je krááááása. Odpovědět
junkie09 |11. května 2013
Dekuji za inspiraci, vypadá to výborně! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!