Staňte se našimi fanoušky na:

Rampušák

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Jídlo můžete připravit i z pevných lesních hub, jako jsou třeba hřiby nebo lišky.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
298× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme na kousky nakrájené maso a opékáme. Postupně přidáváme nakrájená játra na malé kousky, slaninu nakrájenou na kostičky, žampióny na plátky, šunku na nudličky, na jemno nakrájenou cibuli a feferónku. Přidáme kečup, pepř, podle chuti osolíme a podlijeme trochou vody. Za občasného promíchání dusíme, až je maso měkké. Podle potřeby přidáme trošinku vody, aby se nám to nepřipeklo. Podáváme se zeleninovou oblohou a jako přílohu lze použít hranolky, bramboráčky, brambory, rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |14. listopadu 2013
pěkné Odpovědět
lucie.s.kopecka |10. listopadu 2013
to vypadá moc dobře, ukládám Odpovědět
kockaviky |2. listopadu 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
Lucinka34 |26. řijna 2013
super vyzkouším 1+ Odpovědět
edita.mickova |23. řijna 2013
super Odpovědět
Bohu |21. června 2013
vtipný název :D Odpovědět
Jirulle |19. června 2013
Tak tohle bych mohla;-) Odpovědět
Jirinaja |4. června 2013
hned bych si to dala :-) Odpovědět
ladka.berenreiterova |4. června 2013
1* Odpovědět
martinnatr |2. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!