Staňte se našimi fanoušky na:

Rakouský guláš

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso (500 g) nakrájet na kostky, cibuli (500 g) nadrobno, uvařit silný vývar (i z masoxu). Cibuli i maso osmahnout na třech lžících sádla, přidat koření kromě majoránky, podlít vývarem (2 dl) a dusit doměkka. Poté maso vyjmout, přidat do šťávy ještě 2 až 3 dl vývaru, lehce povařit, procedit, přidat dvě Ižíce rajského protlaku, půl lžíce octa, podle chuti majoránku a prohřát, přidat maso a už jen krátce podusit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

nikita066 |4. května 2013
zní to dobře Odpovědět
kote19 |26. února 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!