Staňte se našimi fanoušky na:

Rajská polévka s cizrnou

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na lžíci másla zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme mouku, promícháme, zalijeme vodou, přihodíme kostku bujonu a přidáme rajčata i se šťávou a scezenou cizrnu. Osolíme, opepříme, přidáme tymián, nasekaný česnek a necháme chvíli povařit. Pak z polévky odebereme několik lžic cizrny a dáme si ji stranou. Polévku krátce promixujeme, vrátíme do ní odloženou celou cizrnu, polévku dochutíme cukrem a vypneme. Na talíři do každé porce polévky přidáme lžíci zakysané smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |28. listopadu 2014
Tak to mě fakt těší :o) Odpovědět
meinita |17. května 2013
dky za tip zkusíím Odpovědět
FOTOrecepty |17. května 2013
Opravdu zajímavé. Odpovědět
Michi |16. května 2013
krásné Odpovědět
eviti |16. května 2013
určitě je zdravá a dobrá Odpovědět
RostaOv|23. listopadu 2014
díky za tip, dnes jsem ji dělal, všem chutnala :-) Odpovědět
šupina73|23. května 2013
rajskou máme moc rádi,vyzkouším i s cizrnou:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!