Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatový protlak

Autor receptu: lucikpucik (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata rozkrajíme a rozvaříme až se zmenší objem o polovinu, pak rozmixujeme. Zvážíme a na 1KG protlaku přidáme 35 g cukru a 25g soli. Povaříme 5 minut. Přepasírujeme, plníme do skleniček a sterilizujeme 30 minut na 100°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!