Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatová salsa

Autor receptu: dagmar.gebauerova.9 (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata (4) lehce nakrojíme a zalejeme horkou vodou aby šli oloupat. Poté je zbavíme zrníček a nakrajíme na malé kostičky a podusíme (může podusit ve vodě a nebo v bílém víně co mám zrovna po ruce) s tekutinou opatrně raději dolévat ať jí není moc. povařené rajčata rozmačkáme lžičkou aby tam zůstali malé kousky, přidáme na drobno nakrajenou papriku (stačí půlka) trocha nakrájené chilli papriky (podle toho jak máte rádi pálivé) a nadrobno ale opravdu nadrobno nakrájenou cibuli. Podáváme např k masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |17. řijna 2013
dobrý tip Odpovědět
Michele |13. září 2013
receptík uložen Odpovědět
Michele |13. září 2013
obě fotky +1 Odpovědět
Michele |13. září 2013
určitě dobré Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
zajímavé Odpovědět
maruskaji |19. května 2013
Vyzkousim. Odpovědět
Aidel |19. května 2013
Zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!