Staňte se našimi fanoušky na:

"Bramboráky" ze suchého chleba

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(1 hlas)
Ohodnotit recept
53× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Namočíme si do vody chleba, který už máte třeba pro slepice, ale bez plísně, samozřejmě. Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Pája30|30. ledna 2013
dělal jsem jednou je to cítit po droždí ne doporučuji Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!