Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruzi nadívaní pórkem

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slaninu nakrájejte na menší kostičky a nechte ji rozpustit na pánvi. Přidejte na kolečka nakrájený pórek a krátce osmahněte. Pstruhy důkladně omyjte a osušte. Na povrchu i uvnitř je osolte a opepřete. Pekáč vyložte pečicím papírem. Pstruhy naplňte připravenou směsí a dejte je do pekáče. Obložte je zbylou náplní a pokapejte olivovým olejem a citronovou šťávou. Naplněné pstruhy vložte do předehřáté trouby a při 200 stupních je pečte asi 5 minut. Potom ryby posypejte směsí ze strouhanky, parmezánu a másla a nechte je v troubě dopéct dozlatova. jako příloha se hodí brambory - vařené, pečené nebo kaše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |28. května 2013
mnam 1+ Odpovědět
Šuldeska |28. května 2013
Pstruhy mám moc ráda. Odpovědět
Anna1960 |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!