Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh - co mě zrovna napadlo

Autor receptu: Attirantef (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybičku jsem zbavila ploutví a hlavy. Vykostila a rozdělila na filety. Posolila, okmínovala a pokapala citronovou šťávou. Na pánvi jsem rozpálila olej a dala jsem rybu kůží dolů orestovat. Přihodila jsem přepůlená rajčátka a otočila rybu. Přidala jsem rozmarýn a nechala rozvonět. Brambory jsem neloupala jen jsem je rozkrájela na cca 1 centimetr široké plátky. Ty opečeme na druhé pánvičce. Rychlovka, ale chutnalo mi... Tak dobrou chuť i vám :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucy3 |1. srpna 2013
super Odpovědět
Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
FOTOrecepty |17. května 2013
Děkuji zkusím ;-) Odpovědět
Jan |20. dubna 2013
Pstruh je mňamka, každopádně na ten způsob jej vyzkouším, díky. :-) Odpovědět
aB |19. dubna 2013
zdravé masíčko Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!