Staňte se našimi fanoušky na:

Pšenično - žitný chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (281 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny dáme do nádoby v následujícím pořadí - 330 ml vody, 2 lžíce oleje, 2 lžíce mléka, 210 g pšeničné tmavé chlebové mouky, 400 g žitné tmavé chlebové mouky, do jednoho kouta nádoby dáme 1 lžíci cukru s 23 g droždí a na druhou stranu nádoby dáme 2 lžičky soli. Nádobu dáme do pekárny a zapneme na program KLASIK.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |11. února 2015
Určitě to zvládnete i ručně :-) Jenom doporučím dát těsto kynout na nízkou teplotu do trouby ;-) Odpovědět
ladislava.jankovska |11. února 2015
Přidávám do oblíbených, jen doufám, že to rúčo zvládnu tak dobře, jako domácí pekárna. Chlebíček a navíc domácí, to je lepší než dort. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!