Staňte se našimi fanoušky na:

Pšeničná datlová srdíčka

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Pšenici přes noc namočíme, ráno slijeme vodu - propláchneme a večer propláchneme ještě jednou. Další ráno umeleme spolu s datlemi, přidáme skořici a důkladně promícháme, nakonec vmícháme rozinky. Hrst pšenice umeleme na vál (aby se nám nelepilo těsto) a vyválíme placku asi 1/2-3/4 cm silnou. Vykrajujeme srdíčka nebo jen obdélníky a sušíme při 40°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kuchticek |12. září 2013
mnam Odpovědět
honzapetrik91 |9. září 2013
davam 1* Odpovědět
piskotka |9. září 2013
dobré Odpovědět
pes |3. září 2013
fajn Odpovědět
E- |1. září 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!