Staňte se našimi fanoušky na:

Provensálské koření - domácí

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme 2 díly oregana (dobromysl), 2 díly rozmarýnu, 1 díl tymiánu, 1 díl máty, 1 díl saturejky a 1 díl levandule. Směs můžeme použít do salátů, při nakládání minutkových mas, sýrů i do zavařované zeleniny. Směs si můžete upravit podle své chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!