Registruj se přes mojeID!

Recept Bramborový knedlík

  • Recept Bramborový knedlík
  • Recept Bramborový knedlík
  • Recept Bramborový knedlík
  • Recept Bramborový knedlík
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 15.10.2012
Značkový eshop Tescoma

Pracovní postup

Bramborový knedlík představuje další z nezaměnitelných chutí české tradiční kuchyně. Lze jej samozřejmě dělat z prášku, ale domácí je daleko lepší.

Jako první si uvaříme brambory doměkka, které okamžitě zchladíme. Oloupeme je a ještě necháme vychladnout. Poté brambory nastrouháme nebo rozmačkáme. Teď si uděláme těsto z mouky, vejce a krupice, pořádně ho smícháme s bramborami a osolíme. Vypracujeme stejně velké válečky a v osolené vodě vaříme 20 minut. Bramborové knedlíky můžou sloužit jako příloha k masům nejlépe s osmaženou cibulkou.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Eva Středová

Eva Středová

Je autorkou 483 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Brambory  g 0 kcal
Krupice  g 0 kcal
Mouka hrubá  g 0 kcal
Vejce  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

Přihlásit se k odběru
Zrušit přihlášení k newsletteru
TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat