Slaná zemlbába

  • Slaná zemlbába
  • Slaná zemlbába
Nelíbí se Vám foto a máte lepší? Nahrajte ji.
Nahrát fotku
Recept publikován 9.5.2013

Pracovní postup

Papriku očistíme a nakrájíme na kostičky. Sýr nastrouháme na jemném struhadle. Cherry rajčátka nakrájíme na čtvrtky.

Dno pekáčku poklademe kolečky gothajského salámu. Poté dáme plátky veky, které z vrchní strany pomažeme kečupem, posypeme nakrájenou paprikou a zasypeme sýrem. Nakonec první vrstvu zalijeme třemi rozmíchanými vajíčky smíchanými s grilovacím česnekovým kořením. Postup opakujeme ještě jednou, akorát místo papriky použijeme cherry rajčátka.

Slanou zemlbábu pečeme v předehřáté troubě na 220 °C asi 15 minut, dokud sýr na povrchu nezezlátne.

Slaná zemlbába se hodí na večeři.

Diskuse k receptu

Diskuse k receptu

Autorka receptu

Jaroslava Předotová

Jaroslava Předotová

Je autorkou 106 receptů
Sledovat autorku

Doporučit recept známým

Doporučit web známým
Zrušit odeslání doporučení receptu

Kalorická kalkulačka

Kalorická kalkulačka
Ingredience Hmotnost Energetická hodnota
Eidam  g 0 kcal
Kečup  g 0 kcal
Paprika  g 0 kcal
Rajče  g 0 kcal
Vejce  g 0 kcal
Veka  g 0 kcal
Celkový počet kalorií 0 kcal

Chceš vědět, kolik kalorií obsahuje náš recept? Zadej hmotnost jednotlivých surovin.

Podobné recepty

TradicniRecepty.cz

Nákupní seznam


Suroviny můžete přidat do nákupního seznamu po otevření receptu.


Tisknout Vymazat