Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z masové konzervy

Autor receptu: Teris19 (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pokrájíme maso z konzery, přidáme hořtici a sýry a promícháme. Cibuli, kapii a okurek nakrájíme najemno, česnek prolisujeme a přidáme k masovému základu. Nakonec přimícháme nakrájená vejce uvařená natvrdo.Podle chuti osolíme a opeříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |3. prosince 2013
mnam, to bude dobrota :-) Odpovědět
Jana 9|15. ledna 2014
rychlé a určitě chutné Odpovědět
mnamka|29. listopadu 2013
rychlé, vyzkouším:) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!