Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z loupaných rajčat s balzamikovým octem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibuli a česnek opečeme na olivovém oleji. Přidáme anglickou slaninu a necháme opéct. 2) Přidáme balsamicový ocet, rajčata (která jsme oloupali), , bazalku a další bylinky a provaříme. 3) Osolíme. 4) Rozmixujeme. 5) Podáváme ozdobené lžící zakysané smetany, lístky bazalku a zakápnuté olivovým olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |8. června 2015
Balsamicové krémy používám a jsou super. Odpovědět
sonizna |8. června 2015
Jak rajčata moc nemusím, v polévce mi chutnají, takže vyzkouším. Odpovědět
objev |4. června 2015
Balsamicové krémy můžeme využít do marinád, salátů, zálivek, polévek i omáček. Jsou k dostání v každém větším supermarketu. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!