Staňte se našimi fanoušky na:

Boršč podle mě

Autor receptu: janatka (94 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme maso, kosti, koření uvaříme vývar. Vývar poté zcedíme, maso obereme. Na másle zpěníme cibuli na kolečka, přidáme nastrouhanou mrkev na hrubé nudličky, chvíli restujeme a toto dáme do vývaru. Na másle osmahneme červenou řepu nastrouhanou na hrubé nudličky, přidáme rajčatový protlak, provaříme a přidáme do vývaru k mrkvi. Kysané zelí (můžeme použít i hlávkové - to nakrájíme na nudličky ) překrájíme přidáme do vývaru, toto vše povaříme. Kdo chce může zahustit zásmažkou,já to nedělám není potřeba,polévka je hustší. Nakonec přidáme obrané maso a nakrájené párky na kolečka. Dochutíme kořením do polévky. Nalijeme do talířů a dozdobíme lžíci zakysané smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!