Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z pražené krupice

Autor receptu: pecenicko (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Zeleninu očistíme a nastrouháme. Osmažíme ji na tuku, zasypeme krupicí. Až se krupice osmaží, podlijeme vodou. Osolíme a povaříme asi 20 minut. Před koncem přidáme polévkové koření. Při servírování můžeme posypat čerstvou nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slu |17. července 2013
zajímavé Odpovědět
i |17. července 2013
dobrá Odpovědět
lucahal |16. července 2013
dělám Odpovědět
jobovab |16. července 2013
dobré Odpovědět
ka002 |15. července 2013
jednoduché a dobré Odpovědět
dagos |14. července 2013
mňam Odpovědět
planeta |13. července 2013
dobrá rychlovka Odpovědět
rufan|25. července 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!