Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z hrášku a špenátu

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci zahřejeme olej a orestujeme na něm jarní cibulky. Přidáme hrášek, zalijeme vývarem a dochutíme koprem. Necháme provařit. Pak hrnec odstavíme z ohně a vložíme listy špenátu. Necháme je jen zavadnout a polévku rozmixujeme, osolíme a opepříme. Bílky a žloutek rozšleháme, osolíme a opepříme. Vlijeme je na rozpálenou nepřilnavou pánev, na povrch nasypeme petržel a omeletu opečeme. Pak ji stočíme, nakrájíme a podáváme s polévkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!