Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z čínského zelí

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z drůbežího nebo vepřového masa a zeleniny uvaříme vývar,Scedíme ho - dále v něm uvaříme drobně nakrájené zelí do měkka. Maso z vývaru nakrájíme na malé kousky a dáme ho marinovat do směsi oleje, škrobu,sojové omáčky na půl hodiny. Marinované maso přidáme do polévky. Nakonec polévku zjemníme žloutky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |19. června 2013
Super recept, ráda vyzkouším :) 1* Odpovědět
petra.konfrstova |16. května 2013
zajímavé, díky Odpovědět
Sofii |15. května 2013
zase něco nového... Odpovědět
mamina1985 |15. května 2013
zajímavá polévka Odpovědět
lucie.l.farova |15. května 2013
to zkusím Odpovědět
Vlasta78 |15. května 2013
super Odpovědět
tereza.bartova.3 |15. května 2013
Tak to musíme vyzkoušet, super Odpovědět
Barficka |15. května 2013
to zkusím Odpovědět
laetti |15. května 2013
vypadá zajímavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!