Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka Tourin

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Oloupejte cibule a nakrájejte je na jemno. Oloupejte stroužky česneku a rozmačkejte je. Z rajčat odstraňte jadérka a dužinku a nakrájejte je na kostičky. V kastrolu nechte na sádle zesklovatět cibuli, přidejte mouku, promíchejte, vložte česnek a zalijte troškou horké vody. Směs promíchejte, aby nevznikly hrudky, přidejte rajčata a vlijte slepičí vývar. Osolte, opepřete a vařte na středním ohni 1 hodinu. Předehřejte troubu na 250°C. Plátky chleba namažte troškou másla a dejte je do trouby, aby zezlátly. Pak je posypte sýrem a znovu vložte na několik minut do trouby. Opečené chleby dejte do mísy. Našlehejte vaječné žloutky a přimíchejte je do polévky, kterou pak nalijte do mísy. Snižte teplotu trouby a několik minut nechte polévku ještě zapéct. Okamžitě podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!