Staňte se našimi fanoušky na:

Poctivé buchy v domácí pekárně

Autor receptu: honzapetrik91 (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do nádoby od pekárny nejprve vložíme všechny tekuté ingredience. To znamená mléko, vejce, rozehřáté sádlo a olej. Poté přisypeme zbylé ingredience a droždí až nakonec. Dáme do domácí pekárny na vhodný program. Po vykynutí těsto rozválíme na obdélník cca 1 cm vysoký. Rozřežeme rádýlkem na čtverečky a ty plníme náplní dle chuti. Vhodná jsou povidla s rumem a skořicí, jablečná povidla, tvaroh, mák. Jednotlivé buchty pomašlujeme ze všech stran a vkládáme do pekáče vymazaného taktéž rozehřátým máslem. Pečeme v rozehřáté horkovzdušné troubě na 170 stupňů do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-3 |23. září 2013
uloženo Odpovědět
b* |13. září 2013
like Odpovědět
pes |9. září 2013
nemám pekárnu Odpovědět
Lucinka |4. září 2013
Super :) Odpovědět
Januse |4. září 2013
mám ráda buchty, dala bych si hned k ranní kávičce Odpovědět
laetti |19. června 2013
vyzkouším Odpovědět
macik |19. června 2013
zkusim Odpovědět
martinnatr |19. června 2013
uložím Odpovědět
milmach |19. června 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!