Staňte se našimi fanoušky na:

Pistáciový krém s jahodovým pyré

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Pistácie oloupeme, přelijeme horkou vodou, potom studenou a sloupneme hnědou slupku. Polo­vinu pistácií nasekáme nahrubo. Cukr rozpustíme v hrnci a pistácíe zamícháme do karamelu. Karamel necháme ztuhnout na talíři potřeném máslem. 2. Mango nakrájíme na kousky, smícháme se zbylý­mi pistáciemi a limetovou šťávou a připravíme pyré. Krém rozdělíme do 4 pohárů a uložíme do chladu. 3. Smícháme jahody, cukr a citronovou šťávu a protlačíme sítem. Pyré rozdělíme do pohárů na pistáci­ový krém. Uložíme do chladu. 4. Smetanu ušleháme dopevna. Na jahodové pyré položíme kopeček šlehačky a ozdobíme pistáciovým krokantem a pomerančovou kůrou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klara4 |27. února 2013
zajímavá kombinace, určitě to bude výborné Odpovědět
edita.mickova |26. února 2013
pistácie i jahody miluji tak to vyzkouším Odpovědět
jitu3ka|31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!