Staňte se našimi fanoušky na:

Petrželová pomazánka

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: asi 1 sklenice
Obtížnost: Snadné
Příprava: 45 min.
Vaření: neuvedeno
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Housku pokapeme octem a necháme rozmočit. Z omyté petrželové nati odstraníme silné stonky a osušíme. Nakrájíme najemno a pak ještě rozmixujeme se solí a houskou rozmělněnou s octem. Nastavíme na pomalý chod a přidáváme olej, až se dá roztírat. V dobře uzavřené sklenici vydrží v chladničce i několik dní.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!