Staňte se našimi fanoušky na:

Pestrý jarní salát z čerstvé zeleniny

Autor receptu: lucie.l.farova (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kedlubny nakrájíme na tenké plátky, ředkvičky na kolečka. Pokud hodně pálí, zakápneme citronovou šťávou. Všechny plátky osolíme a opepříme. Naskládáme do misky. Pokapeme octem a olivovým olejem. Ozdobíme jarní cibulkou nebo bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |9. června 2013
zajímavé Odpovědět
MarkyzaM |2. června 2013
znám znám :) Odpovědět
kla4 |2. června 2013
zkusím Odpovědět
petra.stefanova.7 |31. května 2013
recept vypadá moc dobře, ráda vyzkouším Odpovědět
petra.konfrstova |13. května 2013
těším se na ředkvičky ze zahrádky:-))vyzkoušíme, díky Odpovědět
planeta |13. května 2013
dala bych si Odpovědět
mamina1985 |13. května 2013
vyzkoušíme Odpovědět
water |13. května 2013
zajímavé, přítel z něj bude mít radost, díky za tip :-) Odpovědět
Vlasta78 |12. května 2013
dobrý salát Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!