Staňte se našimi fanoušky na:

Pekingské maso

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odblaněnou svíčkovou nakrájíme na tenké nudličky smícáme s 1 lžící solamilu,vodou,solí a vejcem.Na wok dáme olej zahříváme asi 3 minuty.Do takto připraveného woku dáme připravené maso a prudce orestujeme.Přidáme na nudličky nakrájenou cibuli,porek a kapii.Na pánvi na maximum,mícháme asi 2 minuty.Potom zalijeme zálivem,který jsme si připravili smícháním všech surovin,dobře promícháme a podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |10. května 2013
dobrota Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!