Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený králík s bylinkami a česnekem

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
95× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso umyjeme, dáme do pekáče a osolíme. Přidáme česnek, nakrájené bylinky, kousky másla a podlijeme vodou. Pekáč přikryjeme poklicí a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme doměkka a dočervena. Během pečení podléváme trochou vody, pokud se vypařila a maso přeléváme výpekem. Podáváme s bramborem a zeleninou nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pastelkat |31. prosince 2013
v nedeli bude na obed, diky za recept:-) Odpovědět
b* |16. září 2013
like Odpovědět
VELKAKOKI |15. září 2013
mňamka Odpovědět
edita.mickova |14. září 2013
DALA BYCH SI Odpovědět
kuchtíkv ševmistr |10. září 2013
vyborné ale dal bých tam i grylovycí koření Odpovědět
Babetta |5. září 2013
Všechny bylinky mám i dvě králičí stehna, tak vyzkouším, bude to zase něco jiného.... Odpovědět
sarka.tuslova |3. září 2013
vyzkouším Odpovědět
maruskaji |2. září 2013
Delavam podobne. Odpovědět
E- |1. září 2013
náme rádi Odpovědět
piskotka |1. září 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!