Staňte se našimi fanoušky na:

Pečení líni

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z čerstvých vykuchaných línů odkrojíme hlavy a ocasy,odstříhneme ploutve.Ryby omyjeme a důkladně osušíme.Potom je osolíme obalíme v hladké mouce,do které jsme přidali a promíchali koření.Do břišní dutiny každé ryby dáme kousek másla.Do pánvičky dáme olej,naskládáme ryby opékáme z každé strany asi 7 minut.Na správně pečených rybách se utvoří křupavá kůrčička.Ryby přendáme na nahřáté talíře,přelijeme vlastní šťávou a zdobíme plátky citronu. Příloha,brambory,chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!