Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené vdolky

Autor receptu: edita.albrechtova (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
51× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme mouku,nasypeme cukr,rozdrobíme kvasnice,zalijeme teplým mlékem a necháme vzejít kvásek. Poté přidáme sůl, vejce, máslo a vypracujeme těsto. Necháme 40 minut kynout. Omytá a na kostky nakrájená jablka zalijeme trochou vody a rozvaříme s cukrem a skořicí na kaši.Necháme vychladnout. Vykynuté těsto promícháme, lžící vykrajujema větší kostky,které vypracujeme na vdolky.Rozmístíme na sádlem vymazaný plech a necháme znovu nakynout.Pečeme při 200°C. Ihned po upečení potřeme sádlem a necháme vychladnout. Podáváme s kaší, šlehačkou a van.cukrem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |15. dubna 2016
vypadají skvěle-zkusím Odpovědět
Y |27. února 2014
***1 Odpovědět
Sarka3 |7. ledna 2014
Dnes byly k večeři a jsou luxusní :) Odpovědět
Konato |24. září 2013
Mňam, mňam, to je nádhera. Odpovědět
wieruska |13. srpna 2013
dobré Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
vdolky jsem nikdy nedělala, asi se podle Vašeho receptu odhodlám:-))díky Odpovědět
FOTOrecepty |17. května 2013
Opravdu zajímavé. Odpovědět
|13. května 2013
ukládám Odpovědět
Jerry13 |11. května 2013
super ;) Odpovědět
lucie.l.farova |11. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!