Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená vepřová žebírka

Autor receptu: Sefa (187 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si marinádu ze všech ingrediencí. Žebírka rozkrájíme po žebrech, osolíme a naložíme na den do marinády. Druhý den pečeme 1,5hodiny 200°C. Během pečení občas trochu podlijeme vodou , aby štáva nezhořkla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |12. května 2013
dala bych si Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!