Staňte se našimi fanoušky na:

Pastýřská sekaná

Autor receptu: laetti (43 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mrkev a společně osmahneme. Přidáme maso a orestujeme ho. Pak podlijeme trochou vývaru a dusíme doměkka. Změklou směs poprášíme moukou, zalijeme zbylým vývarem a přidáme protla a worcesterskou omáčkou. Dochutíme solí a pepřem, povaříme na mírném ohni až dokud směs nezhoustne. Do husté masové hmoty vmícháme utřený česnek. Uvařené brambory rozšťoucháme s mlékem a ušleháme kaši, do které vmícháme žloutky a jemné nastrouhaný sýr a osolíme ji. Málsem vymyzanou misku naplníme vychladlým masem. Na něj navrstvíme kaši a pečeme v torubě při 200 C 25 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |19. června 2013
Super recept, ráda vyzkouším :) 1* Odpovědět
petra.konfrstova |14. května 2013
tak tohle vypadá opravdu zajímavě, díky za recept!!! Odpovědět
eviti |14. května 2013
vyzkouším - neznám Odpovědět
lucie.l.farova |14. května 2013
zajímavé Odpovědět
Vlasta78 |14. května 2013
velice zajímavé a určitě dobré Odpovědět
A |14. května 2013
překombinované Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!