Staňte se našimi fanoušky na:

Paštiková pomazánka 2

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Paštiku Májku vyklepneme do misky a vařečkou utřeme se změklým máslem a trochou oblíbené hořčice. Oloupeme menší cibuli, může to být i šalotka, která má jemnější chuť. Jemně ji nakrájíme. Pak rozkrájíme na drobné kostičky také sterilované skladkokyselé okurky a oboje přidáme k paštice. Do misky vyklopíme žervé a směs dobře promícháme. Ochutnáme a podle poteby dochutíme solí a pepřem. Pomazánku mažeme na plátky čerstvého pečiva, může být bílé i celozrnné. Jednotlivé porce ještě ozdobíme plátky okurky, na kolečka nakrájenou cibulkou a rajčetem, případně i čerstvou červenou nebo bílou paprikou - fantazii se meze nekladou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!