Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížské telecí řízky

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Telecí řízky lehce naklepeme a osolíme. Připravíme si těstíčko rozšleháním vajec, mléka a mouky spolu se špetkou soli a jedné lžíce oleje, těstíčko má být středně husté. Namáčíme do něj řízky a usmažíme z obou stran na rozpáleném oleji do růžova. Podáváme na talíři s dílky citrónu. Vhodnou přílohou jsou opékané brambory a zeleninový salát, případně obloha.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kattyr |27. dubna 2013
Telecí jsem ještě nejedla, musím vyzkoušet Odpovědět
roxana-zdena |27. dubna 2013
Úplně mám na ně chuť, telecí se u nás špatně shání.... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!