Staňte se našimi fanoušky na:

Panenka na brusinkách

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou panenku ze všech stran osolíme a na oleji opečeme. Mírně opečené maso přendáme do pekáčku, posypeme tymiánem, podlijeme vypečenou šťávou naředěnou s potřebným množstvím vody a zakryté dáme péci do předem vyhřáté trouby. Pečeme do částečného změknutí. Mezitím si připravíme omáčku. Rozehřejeme cukr s brusinkovým džemem a šťávou z citronu, necháme přejít varem a touto směsí přelijeme předpečené maso. Odkryté dopečeme do změknutí. Vepřovou panenku s brusinkovou omáčkou podáváme s hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |27. května 2013
Panenka a brusinky jsou skvělá kombinace, doporučuji ;) Odpovědět
ka002 |27. května 2013
super Odpovědět
Gabrielag |17. května 2013
ukládám :) Odpovědět
eviti |15. května 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
sari |13. května 2013
výborné Odpovědět
Anna1960 |13. května 2013
dobrota Odpovědět
A |13. května 2013
to musí být luxusní papáníčko Odpovědět
Majdalena|11. června 2013
V neděli bude bašta Odpovědět
šupina73|13. května 2013
přidávám do oblíbených a vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!