Staňte se našimi fanoušky na:

Panch masala

Autor receptu: kyschu (69 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Některé masalové směsi jako panch masala a garam masala se mohou připravit předem. Můžete namíchat tolik, aby koření vydrželo několik týdnů nebo i měsíců. Panch masala, směs 5 druhů celých koření, se většinou používá při vaření zeleniny. Ze všech těchto druhů koření připravte směs a uskladněte ji ve vzduchotěsné nádobě na chladném, suchém a tmavém místě. Před každým použitím nádobou dobře zatřepejte, abyste měli jistotu, že je koření stejnoměrně promícháno.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jirinaja |12. března 2013
zajímavé Odpovědět
Georgina |2. ledna 2013
není nad domácí kořenící směs Odpovědět
Yvajs |2. ledna 2013
ráda si skouším namíchat koření,určitě skusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!