Staňte se našimi fanoušky na:

Omáčka s ředkvičkami

Autor receptu: Hoban (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bujón uvařte v 1,5 sklenici horké vody. Ředkvičky umyjte a nastrouhejte na struhadle s velkými oky. Přidejte jíšku za míchání metličkou. Vařte cca 10 minut. Ke konci vaření přidejte smetanu, vařte, dokud se vše nespojí a omáčka nezíská vyhovující konzistenci. Odstavte omáčku z ohně. Přidejte umyté a nastrouhané ředkvičky. Posekejte petrželovou nať a česnek, přidejte je k omáčce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. května 2013
hodí se k rybám, už jsem to tu četla Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!