Staňte se našimi fanoušky na:

Ochucené máslo pažitkové (petrželkové)

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do změklého vyšlehaného másla vmícháme pažitku (petrželku), sůl a citronovou št´ávu. Použijte k vymazání formy. Místo obyčejného másla kousek bylinkového.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |25. prosince 2013
mnamka na teplé bagetky Odpovědět
jobovab |13. července 2013
chutné Odpovědět
H-D |9. července 2013
super Odpovědět
wieruska |8. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!