Staňte se našimi fanoušky na:

Noční črnáctihodinová kachna

Autor receptu: Veronika M (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu osolíme, pokmínujeme, vložíme do pekáčku. Pomeranče oloupene, zbavíme bílé slupky a měsíčky poklademe kolem kachny. Dáme do trouby. Troubu nastavíme nejprve na 90°. Po deseti hodinách zvýšíme teplotu na 170°. Na poslední pulhodinku zvýšíme teplotu na 200° a pod grilem dopečeme kůrčičku. Podáváme s knedlíkem a zelím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!