Staňte se našimi fanoušky na:

Nepečený dezert ze zakysané smetany

Autor receptu: petrapo (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Zakysanou smetanu smícháme s vanilkovými cukry. (dle chuti, já dávám min. 1 sáček na 1 kelímek smetany). Formu vyložíme piškoty, dáme asi třetinu směsi, poklademe ovocem, na ovoce zase piškoty - krém - ovoce - piškoty - krém a vrch posypeme kakaem či grankem. Necháme ztuhnou v lednici. Je to mňamka. Klasika.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |18. listopadu 2013
vypadá dobře Odpovědět
Bohu |17. listopadu 2013
mňamka Odpovědět
kockaviky |16. listopadu 2013
výborné Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |15. listopadu 2013
Nejchutnější rafaelo řezy Suroviny: 1 hrnek cukru písku, 2 celá vejce, 1 hrnek mléka, 2 hrnky polohrubé mouky, 1/2 hrnku oleje, 1prášek do pečiva, kakao, 1 hrnek kokosu + 1/2 hrnku cukru, šlehačka ke šlehání - na plech 2, do dortové formy stačí 1 Postup Jak na to: Nejdříve si uděláme těsto z cukru, vejce, mléko, mouka, olej, prášek do pečiva, kakao - vše smíchat dohromady, nalít na plech (vymazaný, vysypaný), na toto těsto (neupečené) nasypeme rovnoměrně směs kokosu s cukrem a dáme péct. Upečený moučník (ještě horký) polijeme neušlehanou šlehačkou - dáváme lžičkama, aby byla celá buchta rovnoměrně mokrá a necháme vychladit. Nakonec můžeme ještě pocukrovat. Odpovědět
Hanina |15. listopadu 2013
v zimě, v létě - můžeme pořád Odpovědět
Lucinka34 |15. listopadu 2013
Mňam to milujeme Odpovědět
bmiska88|26. listopadu 2013
supr Odpovědět
Evka|15. listopadu 2013
taky dělám, výborné, jen se po něm zapráší Odpovědět
hluchnicka|15. listopadu 2013
klasika. rychlá klasika. rychlá výborná klasika! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!