Staňte se našimi fanoušky na:

Naše kančí svíčková

Autor receptu: lvodakova (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalejeme olej, dáme zeleninu a osmažíme, jak chytne barvu přidáme cibuli, dokud trošku nezhnědne. Potom přidáme osolené maso, orestujeme jej po všech stranách. Přidáme bobkový list, pepř a celé koření. Trošku podlejeme. Dáme do předehřáté trouby 200°C a pečeme tak min. hodinu. PODLÉVÁME Jak je maso měkké pekáč vyndáme z trouby a necháme zchládnout. Vyndáme maso a koření. Zeleninu si přelejeme do hrnce, rozmixujeme a přivedeme k varu a přidáme jíšku. S jíškou povaříme cca 5 minut. Stáhneme z plotny, přidáme smetanu a opět povaříme. Na talíři můžeme dochutit citronem a brusinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

b* |26. srpna 2013
moc dobré Odpovědět
Lenny |22. srpna 2013
mnamka Odpovědět
H-D |20. srpna 2013
parádní Odpovědět
i |12. srpna 2013
dala bych si Odpovědět
oliv |3. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
Hrabča |21. května 2013
Ta musí být skvělá, u nás na farmářských trzích kančí masíčko prodávají, tak už vím co nakoupím. Odpovědět
lucy3 |11. dubna 2013
to může být dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!