Staňte se našimi fanoušky na:

Mozzarella s olivami

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do misky nakrájíme mozzarellu a rajčata, přidáme olivy, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou, lžící olivového oleje a lehce promícháme. Bagetu nakrájíme jako na plátky, které nedokrojíme. Smícháme mraženou bazalku s tymiánem, 2-3 lžícemi olivového oleje, solí a pepřem. Pastu vetřeme mezi jednotlivé plátky, do každého zářezu vložíme tenký plátek parmské šunky. Bagetu zabalíme do alobalu a zapečeme v troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!